Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33811
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorМихайлов, В. М.-
dc.contributor.advisorШевченко, А. О.-
dc.contributor.authorКайданський, О. М.-
dc.contributor.authorФролов, М. А.-
dc.contributor.authorПліш, М. Б.-
dc.date.accessioned2023-06-05T14:52:44Z-
dc.date.available2023-06-05T14:52:44Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКайданський О. М., Фролов М. А., Пліш М. Б. Технологічні аспекти харчових виробництв на основі продуктів широкого вжитку. Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молод. вчених, Харків, 26 травня 2023 р.; наук. кер. В. М. Михайлов, А. О. Шевченко. Харків: ДБТУ, 2023. С. 65-66uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33811-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleТехнологічні аспекти харчових виробництв на основі продуктів широкого вжиткуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zbirnyk_SIAKHV_2023-65-66.pdf244.32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.