Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33811
Название: Технологічні аспекти харчових виробництв на основі продуктів широкого вжитку
Авторы: Кайданський, О. М.
Фролов, М. А.
Пліш, М. Б.
Научный руководитель: Михайлов, В. М.
Шевченко, А. О.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Кайданський О. М., Фролов М. А., Пліш М. Б. Технологічні аспекти харчових виробництв на основі продуктів широкого вжитку. Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молод. вчених, Харків, 26 травня 2023 р.; наук. кер. В. М. Михайлов, А. О. Шевченко. Харків: ДБТУ, 2023. С. 65-66
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33811
Располагается в коллекциях:Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Zbirnyk_SIAKHV_2023-65-66.pdf244.32 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.