Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33811
Название: | Технологічні аспекти харчових виробництв на основі продуктів широкого вжитку |
Авторы: | Кайданський, О. М. Фролов, М. А. Пліш, М. Б. |
Научный руководитель: | Михайлов, В. М. Шевченко, А. О. |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Кайданський О. М., Фролов М. А., Пліш М. Б. Технологічні аспекти харчових виробництв на основі продуктів широкого вжитку. Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молод. вчених, Харків, 26 травня 2023 р.; наук. кер. В. М. Михайлов, А. О. Шевченко. Харків: ДБТУ, 2023. С. 65-66 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33811 |
Располагается в коллекциях: | Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zbirnyk_SIAKHV_2023-65-66.pdf | 244.32 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.