05.18.16 – Технологія продуктів харчування : [60] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 60
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Технологія жировмісного оздоблювального напівфабрикату, що містить гемове залізо: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняЄвлаш, Вікторія Владленівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2011Технологія молочно-білкових запіканок з йодвміщуючими добавками: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняДейниченко, Григорій Вікторович; Івашина, Лілія Леонідівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2011Технологія десертів молочних з використанням карагінанів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняГоральчук, Андрій Богданович; Сабадош, Ганна Олександрівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2007Технологія фаршу з яловичини ферментованої та кулінарних виробів на його основі: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняКоваленко, Валентина Олексіївна; Горбань, Віктор Григорович
2006Технологія м’ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняГніцевич, Вікторія Альбертівна; Слащева, Аліна В’ячеславівна
2008Технологія білкового напівфабрикату з колагенвмісної сировини для м’ясних січених виробів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняКоваленко, Валентина Олексіївна; Москаленко, Ольга Василівна
2007Технологія реструктурованих напівфабрикатів на основі рибної сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняПивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Наталія Геннадіївна
2009Технологія реструктурованого напівфабрикату з дині: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняПивоваров, Євген Павлович; Пестіна, Ганна Олександрівна
2007Технологія молочно-білкових фаршів з використанням йодовмісної водоростевої добавки:автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняДейниченко, Григорій Вікторович; Крамаренко, Дмитро Павлович
2005Технологія напівфабрикату на основі топінамбура для солодких збивних страв: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняГніцевич, Вікторія Альбертівна; Васильєва, Олена Олександрівна
2008Технологія аналогу ікри чорної з використанням альгінату натріюГринченко, Ольга Олексіївна; Рябець, Ольга Юріївна
2009Технологія напівфабрикатів реструктурованих на основі печериць: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняГринченко, Ольга Олексіївна; Пивоварова, Ольга Павлівна
2005Наукове обґрунтування та розробка технології кулінарної продукції з використанням напівфабрикатів функціональних композицій на основі полісахаридів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняПивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна
2001Технологія паст емульсійного типу з використанням зернобобової сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняГринченко, Ольга Олексіївна; Большакова, Вікторія Анатоліївна
2001Розробка молочно-білкового концентрату зі сколотин та його використання у технологіях продуктів харчування: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняДейниченко, Григорій Викторович; Юдіна, Тетяна Іллівна
2008Технологія композиції мінерально-білково-жирової та м’ясних січених виробів з її використанням: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняГоловко, Микола Павлович; Серік, Максим Леонідович
2007Технологія напівфабрикату кісткового харчового та паштетних печінкових мас з його використанням: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняГоловко, Микола Павлович; Подворчан, Дмитро Євгенійович
2004Технологія борошняних формованих виробів функціонального призначення з йодвміщуючими добавками: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняДейниченко, Григорій Вікторович; Колісниченко, Тетяна Олександрівна
2007Технологія термоформованих гарнірів на основі знежирених зародків пшениці та їх використання у складі супів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняТрощий, Тетяна Володимирівна
2007Технологія соусів емульсійного типу з використанням борошна вівсяної та перлової круп: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняШаповал, Ніна Іванівна; Чоні, Інна Володимирівна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 60