Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 60
Issue Date | Title | Author(s) |
2011 | Технологія жировмісного оздоблювального напівфабрикату, що містить гемове залізо: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування | Євлаш, Вікторія Владленівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2011 | Технологія молочно-білкових запіканок з йодвміщуючими добавками: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування | Дейниченко, Григорій Вікторович; Івашина, Лілія Леонідівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2011 | Технологія десертів молочних з використанням карагінанів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування | Горальчук, Андрій Богданович; Сабадош, Ганна Олександрівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2007 | Технологія фаршу з яловичини ферментованої та кулінарних виробів на його основі: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування | Коваленко, Валентина Олексіївна; Горбань, Віктор Григорович |
2006 | Технологія м’ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування | Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Слащева, Аліна В’ячеславівна |
2008 | Технологія білкового напівфабрикату з колагенвмісної сировини для м’ясних січених виробів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування | Коваленко, Валентина Олексіївна; Москаленко, Ольга Василівна |
2007 | Технологія реструктурованих напівфабрикатів на основі рибної сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування | Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Наталія Геннадіївна |
2009 | Технологія реструктурованого напівфабрикату з дині: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування | Пивоваров, Євген Павлович; Пестіна, Ганна Олександрівна |
2007 | Технологія молочно-білкових фаршів з використанням йодовмісної водоростевої добавки:автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування | Дейниченко, Григорій Вікторович; Крамаренко, Дмитро Павлович |
2005 | Технологія напівфабрикату на основі топінамбура для солодких збивних страв: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування | Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Васильєва, Олена Олександрівна |
2008 | Технологія аналогу ікри чорної з використанням альгінату натрію | Гринченко, Ольга Олексіївна; Рябець, Ольга Юріївна |
2009 | Технологія напівфабрикатів реструктурованих на основі печериць: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування | Гринченко, Ольга Олексіївна; Пивоварова, Ольга Павлівна |
2005 | Наукове обґрунтування та розробка технології кулінарної продукції з використанням напівфабрикатів функціональних композицій на основі полісахаридів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування | Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна |
2001 | Технологія паст емульсійного типу з використанням зернобобової сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування | Гринченко, Ольга Олексіївна; Большакова, Вікторія Анатоліївна |
2001 | Розробка молочно-білкового концентрату зі сколотин та його використання у технологіях продуктів харчування: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування | Дейниченко, Григорій Викторович; Юдіна, Тетяна Іллівна |
2008 | Технологія композиції мінерально-білково-жирової та м’ясних січених виробів з її використанням: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування | Головко, Микола Павлович; Серік, Максим Леонідович |
2007 | Технологія напівфабрикату кісткового харчового та паштетних печінкових мас з його використанням: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування | Головко, Микола Павлович; Подворчан, Дмитро Євгенійович |
2004 | Технологія борошняних формованих виробів функціонального призначення з йодвміщуючими добавками: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування | Дейниченко, Григорій Вікторович; Колісниченко, Тетяна Олександрівна |
2007 | Технологія термоформованих гарнірів на основі знежирених зародків пшениці та їх використання у складі супів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування | Трощий, Тетяна Володимирівна |
2007 | Технологія соусів емульсійного типу з використанням борошна вівсяної та перлової круп: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування | Шаповал, Ніна Іванівна; Чоні, Інна Володимирівна |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 60