181 - "Харчові технології" (Магістри) : [147] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 141 по 147 из 147
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2022Удосконалення технологічного процесу виробництва продукції із м’ясної сировини з використанням компонентів функціонального призначенняФедак, Наталя Василівна; Кречетніков, Павло Романович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022Розроблення технології гарячих закусок (апетайзерів)Колеснікова, Марина Борисівна; Єсіна, Марина Євгеніївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022Розробка проекту технології та технологічної лінії виробництва м’ясних посічених напівфабрикатів з використанням емульгаторівЯнчева, М. О.; Кротюк, Максим Костянтинович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2022Розробка технології м'ясних напівфабрикатів збагачених БАР рослинного походженняБольшакова, В. А.; Ключка, Дар’я Сергіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2022Розробка проекту технології м'ясних чіпсів на основі м’яса птиціГринченко, Н. Г.; Головко, Олександр Віталійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2022Дослідження технології смажених ковбас у склеєних кишкових оболонках, армованих тепловою коагуляцією і дубленнямОнищенко, В. М.; Фабричний, Денис Володимирович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2022Розробка проекту технології м'ясних реструктурованих напівфабрикатівГринченко, Н. Г; Катриченко, Роман Олександрович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 141 по 147 из 147