Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 141 по 147 из 147
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2022 | Удосконалення технологічного процесу виробництва продукції із м’ясної сировини з використанням компонентів функціонального призначення | Федак, Наталя Василівна; Кречетніков, Павло Романович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2022 | Розроблення технології гарячих закусок (апетайзерів) | Колеснікова, Марина Борисівна; Єсіна, Марина Євгеніївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2022 | Розробка проекту технології та технологічної лінії виробництва м’ясних посічених напівфабрикатів з використанням емульгаторів | Янчева, М. О.; Кротюк, Максим Костянтинович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса |
2022 | Розробка технології м'ясних напівфабрикатів збагачених БАР рослинного походження | Большакова, В. А.; Ключка, Дар’я Сергіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса |
2022 | Розробка проекту технології м'ясних чіпсів на основі м’яса птиці | Гринченко, Н. Г.; Головко, Олександр Віталійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса |
2022 | Дослідження технології смажених ковбас у склеєних кишкових оболонках, армованих тепловою коагуляцією і дубленням | Онищенко, В. М.; Фабричний, Денис Володимирович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса |
2022 | Розробка проекту технології м'ясних реструктурованих напівфабрикатів | Гринченко, Н. Г; Катриченко, Роман Олександрович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса |
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 141 по 147 из 147