Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58080
Title: Основні аспекти покращення діяльності готельно-курортного комплексу
Authors: Живко, З. Б.
Вольних, А. І.
Шегинський, І. І.
Живко, Ю. М.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Живко З. Б., Вольних А. І., Шегинський І. І., Живко Ю. М. Основні аспекти покращення діяльності готельно-курортного комплексу. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 199-200.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58080
ISBN: 978-966-405-486-4
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
200.pdf533.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.