Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58050
Title: Сосиски стерилізовані, з підвищеним вмістом гемового заліза
Authors: Хорунжа, Т. О.,
metadata.dc.contributor.advisor: Пасічний, В. М.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Хорунжа Т. О., Пасічний В. М. Сосиски стерилізовані, з підвищеним вмістом гемового заліза. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 160-162.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58050
ISBN: 978-966-405-486-4
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2с-162-страницы-2-страницы-8.pdf1.58 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.