Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9883
Назва: Вивчення бактерицидних властивостей плівок на основі природних компонентів
Автори: Дубініна, А. А.
Летута, Т. М.
Круглова, О. С.
Ключові слова: хітозан;патогенні мікроорганізми;природні компоненти;плівки на основі хітозану
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Дубініна А. А., Летута Т. М., Круглова О. С. Вивчення бактерицидних властивостей плівок на основі природних компонентів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 484-487.
Короткий огляд (реферат): Проведено дослідження бактерицидних властивостей плівок на основі хітозану. Досліджено, що створений плівковий матеріал проявляє бактерицидну активність тa iнгібує розмноження патогенних мікроорганізмів.
The investigation of the bactericidal properties of films based on chitosan. Studied, created film material exhibits bactericidal activity and inhibits the reproduction of pathogenic microorganisms.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9883
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (10)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_2_77.pdf412.35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.