Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9883
Название: Вивчення бактерицидних властивостей плівок на основі природних компонентів
Авторы: Дубініна, А. А.
Летута, Т. М.
Круглова, О. С.
Ключевые слова: хітозан;патогенні мікроорганізми;природні компоненти;плівки на основі хітозану
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Дубініна А. А., Летута Т. М., Круглова О. С. Вивчення бактерицидних властивостей плівок на основі природних компонентів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 484-487.
Краткий осмотр (реферат): Проведено дослідження бактерицидних властивостей плівок на основі хітозану. Досліджено, що створений плівковий матеріал проявляє бактерицидну активність тa iнгібує розмноження патогенних мікроорганізмів.
The investigation of the bactericidal properties of films based on chitosan. Studied, created film material exhibits bactericidal activity and inhibits the reproduction of pathogenic microorganisms.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9883
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (10)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_2_77.pdf412.35 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.