Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9596
Назва: Експериментальне визначення масообмінних характеристик харчової сировини
Автори: Потапов, В. О.
Мартинець, І. С.
Ключові слова: сушіння;масообмінні характеристики;харчова сировина
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Потапов В. О., Мартинець І. С. Експериментальне визначення масообмінних характеристик харчової сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 453-459.
Короткий огляд (реферат): Наведено результати досліджень масообмінних характеристик харчової сировини, отриманих у процесі її сушіння.
The results of the investigations of the mass transfer of food raw materials which were obtained in the process of drying are given in this article.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9596
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (10)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_2_72.pdf534.8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.