Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9596
Назва: | Експериментальне визначення масообмінних характеристик харчової сировини |
Автори: | Потапов, В. О. Мартинець, І. С. |
Ключові слова: | сушіння;масообмінні характеристики;харчова сировина |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Потапов В. О., Мартинець І. С. Експериментальне визначення масообмінних характеристик харчової сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 453-459. |
Короткий огляд (реферат): | Наведено результати досліджень масообмінних характеристик харчової сировини, отриманих у процесі її сушіння. The results of the investigations of the mass transfer of food raw materials which were obtained in the process of drying are given in this article. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9596 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (10) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_72.pdf | 534.8 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.