Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9596
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Потапов, В. О. | - |
dc.contributor.author | Мартинець, І. С. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-18T18:01:15Z | - |
dc.date.available | 2022-10-18T18:01:15Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Потапов В. О., Мартинець І. С. Експериментальне визначення масообмінних характеристик харчової сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 453-459. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9596 | - |
dc.description.abstract | Наведено результати досліджень масообмінних характеристик харчової сировини, отриманих у процесі її сушіння. | uk_UA |
dc.description.abstract | The results of the investigations of the mass transfer of food raw materials which were obtained in the process of drying are given in this article. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | сушіння | uk_UA |
dc.subject | масообмінні характеристики | uk_UA |
dc.subject | харчова сировина | uk_UA |
dc.title | Експериментальне визначення масообмінних характеристик харчової сировини | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_72.pdf | 534.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.