Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9368
Название: | Колориметричне дослідження сушеної чорної смородини |
Авторы: | Міщенко, Т. В. Пак, А. О. Погожих, М. І. |
Ключевые слова: | сушена чорна смородина;ЗТП-сушіння;плодово-ягідна сировина;колориметричне дослідження |
Дата публикации: | 2009 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Міщенко Т. В., Пак А. О., Погожих М. І. Колориметричне дослідження сушеної чорної смородини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 436-442. |
Краткий осмотр (реферат): | Досліджено зміну кольорових параметрів сушеної чорної смородини залежно від різних режимів ЗТП-сушіння плодово-ягідної сировини. Change of color parameters of a dried black currant depending on various modes of STP-drying of fruit-berry raw materials is investigated. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9368 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (10) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_69.pdf | 703.45 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.