Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9368
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМіщенко, Т. В.-
dc.contributor.authorПак, А. О.-
dc.contributor.authorПогожих, М. І.-
dc.date.accessioned2022-10-17T19:25:09Z-
dc.date.available2022-10-17T19:25:09Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationМіщенко Т. В., Пак А. О., Погожих М. І. Колориметричне дослідження сушеної чорної смородини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 436-442.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9368-
dc.description.abstractДосліджено зміну кольорових параметрів сушеної чорної смородини залежно від різних режимів ЗТП-сушіння плодово-ягідної сировини.uk_UA
dc.description.abstractChange of color parameters of a dried black currant depending on various modes of STP-drying of fruit-berry raw materials is investigated.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectсушена чорна смородинаuk_UA
dc.subjectЗТП-сушінняuk_UA
dc.subjectплодово-ягідна сировинаuk_UA
dc.subjectколориметричне дослідженняuk_UA
dc.titleКолориметричне дослідження сушеної чорної смородиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_69.pdf703.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.