Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9368
Title: | Колориметричне дослідження сушеної чорної смородини |
Authors: | Міщенко, Т. В. Пак, А. О. Погожих, М. І. |
Keywords: | сушена чорна смородина;ЗТП-сушіння;плодово-ягідна сировина;колориметричне дослідження |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Міщенко Т. В., Пак А. О., Погожих М. І. Колориметричне дослідження сушеної чорної смородини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 436-442. |
Abstract: | Досліджено зміну кольорових параметрів сушеної чорної смородини залежно від різних режимів ЗТП-сушіння плодово-ягідної сировини. Change of color parameters of a dried black currant depending on various modes of STP-drying of fruit-berry raw materials is investigated. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9368 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_69.pdf | 703.45 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.