Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9368
Title: Колориметричне дослідження сушеної чорної смородини
Authors: Міщенко, Т. В.
Пак, А. О.
Погожих, М. І.
Keywords: сушена чорна смородина;ЗТП-сушіння;плодово-ягідна сировина;колориметричне дослідження
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Міщенко Т. В., Пак А. О., Погожих М. І. Колориметричне дослідження сушеної чорної смородини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 436-442.
Abstract: Досліджено зміну кольорових параметрів сушеної чорної смородини залежно від різних режимів ЗТП-сушіння плодово-ягідної сировини.
Change of color parameters of a dried black currant depending on various modes of STP-drying of fruit-berry raw materials is investigated.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9368
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_69.pdf703.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.