Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9364
Название: Підвищення біодоступності нутрієнтів зерна шляхом механоактивування
Авторы: Миколів, Т. І.
Сімахіна, Г. О.
Корихалова, О. М.
Ключевые слова: зерно;збагачення мікроелементами;заморожування;біополімери
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Миколів Т. І., Сімахіна Г. О., Корихалова О. М. Підвищення біодоступності нутрієнтів зерна шляхом механоактивування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 431-435.
Краткий осмотр (реферат): Визначено, що усі позитивні зміни, які відбуваються у зерні під час його збагачення мікроелементами, заморожування, сублімації та механоактивування сприяють переходу значної кількості білків з важкорозчинного у легкорозчинний стан, і свідчать про складні конформаційні та деструктивні перетворення біополімерів рослинної сировини в ході цих процесів.
Positive changes that occur in the grain during its enrichment with microelements, freezing sublimation and mechanical activation were determined to favour the change of proteins from sparingly soluble to easily soluble form and indicate of complex conformational and destructive changes of biopolymers vegetable raw material during these processes.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9364
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (10)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_2_68.pdf491.63 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.