Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9364
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМиколів, Т. І.-
dc.contributor.authorСімахіна, Г. О.-
dc.contributor.authorКорихалова, О. М.-
dc.date.accessioned2022-10-17T19:17:56Z-
dc.date.available2022-10-17T19:17:56Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationМиколів Т. І., Сімахіна Г. О., Корихалова О. М. Підвищення біодоступності нутрієнтів зерна шляхом механоактивування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 431-435.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9364-
dc.description.abstractВизначено, що усі позитивні зміни, які відбуваються у зерні під час його збагачення мікроелементами, заморожування, сублімації та механоактивування сприяють переходу значної кількості білків з важкорозчинного у легкорозчинний стан, і свідчать про складні конформаційні та деструктивні перетворення біополімерів рослинної сировини в ході цих процесів.uk_UA
dc.description.abstractPositive changes that occur in the grain during its enrichment with microelements, freezing sublimation and mechanical activation were determined to favour the change of proteins from sparingly soluble to easily soluble form and indicate of complex conformational and destructive changes of biopolymers vegetable raw material during these processes.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectзерноuk_UA
dc.subjectзбагачення мікроелементамиuk_UA
dc.subjectзаморожуванняuk_UA
dc.subjectбіополімериuk_UA
dc.titleПідвищення біодоступності нутрієнтів зерна шляхом механоактивуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_68.pdf491.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.