Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9360
Назва: Доцільність запровадження системи управління безпечністю під час виробництва ковбасних виробів
Автори: Малигіна, В. Д.
Холодова, О. Ю.
Молоканова, Л. В.
Ключові слова: ковбасні вироби;безпечність
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Малигіна В. Д., Холодова О. Ю., Молоканова Л. В. Доцільність запровадження системи управління безпечністю під час виробництва ковбасних виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 423-430.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто питання щодо факторів забезпечення населення якісним, безпечним і раціональним харчуванням, запропоновано модель мінімізації потенційних ризиків споживання ковбасних виробів.
A question is considered in relation to the factors of providing of population a high-quality, safe and rational feed and the model of minimization of potential risks of consumption of sausage wares is offered.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9360
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (10)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_2_67.pdf808.93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.