Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9360
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Малигіна, В. Д. | - |
dc.contributor.author | Холодова, О. Ю. | - |
dc.contributor.author | Молоканова, Л. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-17T19:04:49Z | - |
dc.date.available | 2022-10-17T19:04:49Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Малигіна В. Д., Холодова О. Ю., Молоканова Л. В. Доцільність запровадження системи управління безпечністю під час виробництва ковбасних виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 423-430. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9360 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто питання щодо факторів забезпечення населення якісним, безпечним і раціональним харчуванням, запропоновано модель мінімізації потенційних ризиків споживання ковбасних виробів. | uk_UA |
dc.description.abstract | A question is considered in relation to the factors of providing of population a high-quality, safe and rational feed and the model of minimization of potential risks of consumption of sausage wares is offered. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | ковбасні вироби | uk_UA |
dc.subject | безпечність | uk_UA |
dc.title | Доцільність запровадження системи управління безпечністю під час виробництва ковбасних виробів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_67.pdf | 808.93 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.