Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9360
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМалигіна, В. Д.-
dc.contributor.authorХолодова, О. Ю.-
dc.contributor.authorМолоканова, Л. В.-
dc.date.accessioned2022-10-17T19:04:49Z-
dc.date.available2022-10-17T19:04:49Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationМалигіна В. Д., Холодова О. Ю., Молоканова Л. В. Доцільність запровадження системи управління безпечністю під час виробництва ковбасних виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 423-430.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9360-
dc.description.abstractРозглянуто питання щодо факторів забезпечення населення якісним, безпечним і раціональним харчуванням, запропоновано модель мінімізації потенційних ризиків споживання ковбасних виробів.uk_UA
dc.description.abstractA question is considered in relation to the factors of providing of population a high-quality, safe and rational feed and the model of minimization of potential risks of consumption of sausage wares is offered.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectковбасні виробиuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.titleДоцільність запровадження системи управління безпечністю під час виробництва ковбасних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_67.pdf808.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.