Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9360
Title: Доцільність запровадження системи управління безпечністю під час виробництва ковбасних виробів
Authors: Малигіна, В. Д.
Холодова, О. Ю.
Молоканова, Л. В.
Keywords: ковбасні вироби;безпечність
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Малигіна В. Д., Холодова О. Ю., Молоканова Л. В. Доцільність запровадження системи управління безпечністю під час виробництва ковбасних виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 423-430.
Abstract: Розглянуто питання щодо факторів забезпечення населення якісним, безпечним і раціональним харчуванням, запропоновано модель мінімізації потенційних ризиків споживання ковбасних виробів.
A question is considered in relation to the factors of providing of population a high-quality, safe and rational feed and the model of minimization of potential risks of consumption of sausage wares is offered.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9360
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_67.pdf808.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.