Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9360
Title: | Доцільність запровадження системи управління безпечністю під час виробництва ковбасних виробів |
Authors: | Малигіна, В. Д. Холодова, О. Ю. Молоканова, Л. В. |
Keywords: | ковбасні вироби;безпечність |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Малигіна В. Д., Холодова О. Ю., Молоканова Л. В. Доцільність запровадження системи управління безпечністю під час виробництва ковбасних виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 423-430. |
Abstract: | Розглянуто питання щодо факторів забезпечення населення якісним, безпечним і раціональним харчуванням, запропоновано модель мінімізації потенційних ризиків споживання ковбасних виробів. A question is considered in relation to the factors of providing of population a high-quality, safe and rational feed and the model of minimization of potential risks of consumption of sausage wares is offered. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9360 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_67.pdf | 808.93 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.