Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9319
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБудник, Н. В.-
dc.contributor.authorОлійник, Н. В.-
dc.date.accessioned2022-10-17T15:58:32Z-
dc.date.available2022-10-17T15:58:32Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationБудник Н. В., Олійник Н. В. Використання харчової кісткової пасти у технологіях виробництва м’ясних січених виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 403-411.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9319-
dc.description.abstractРозглянуто питання отримання м'ясних січених виробів функціонального призначення, підвищення їх біологічної цінності шляхом використання харчової кісткової пасти, яка має у своєму складі дефіцитний в раціонах харчування населення України кальцій біоорганічного походження.uk_UA
dc.description.abstractThe question of receipt of the meat chopped wares of the functional setting is considered, rise of their biological value by the use of food bone paste which contains in the composition scarce in the rations of feed of population of Ukraine calcium of bioorganicheskogo origin.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectм'ясні січені виробиuk_UA
dc.subjectфункціональні продуктиuk_UA
dc.subjectхарчова кісткова пастаuk_UA
dc.subjectкальцій біоорганічнийuk_UA
dc.titleВикористання харчової кісткової пасти у технологіях виробництва м’ясних січених виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_64.pdf964.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.