Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9319
Назва: | Використання харчової кісткової пасти у технологіях виробництва м’ясних січених виробів |
Автори: | Будник, Н. В. Олійник, Н. В. |
Ключові слова: | м'ясні січені вироби;функціональні продукти;харчова кісткова паста;кальцій біоорганічний |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Будник Н. В., Олійник Н. В. Використання харчової кісткової пасти у технологіях виробництва м’ясних січених виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 403-411. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто питання отримання м'ясних січених виробів функціонального призначення, підвищення їх біологічної цінності шляхом використання харчової кісткової пасти, яка має у своєму складі дефіцитний в раціонах харчування населення України кальцій біоорганічного походження. The question of receipt of the meat chopped wares of the functional setting is considered, rise of their biological value by the use of food bone paste which contains in the composition scarce in the rations of feed of population of Ukraine calcium of bioorganicheskogo origin. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9319 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (10) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_64.pdf | 964.5 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.