Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9316
Назва: | Збереження споживних властивостей плодів яблук під час виробництва натуральних яблучних соків |
Автори: | Горячова, О. О. |
Ключові слова: | яблука;яблучний сік;переробка яблук;властивості яблук |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Горячова О. О. Збереження споживних властивостей плодів яблук під час виробництва натуральних яблучних соків. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 396-403. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто можливості використання окремих помологічних сортів яблук для виробництва соків. Наведено результати дослідження змін властивостей яблук під час переробки на соки. Possibilities of use separate different grades of apples for manufacture of juice are considered. Results of research of changes of properties of apples are presented at processing on juice. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9316 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (10) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_63.pdf | 755.45 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.