Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9316
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГорячова, О. О.-
dc.date.accessioned2022-10-17T15:47:10Z-
dc.date.available2022-10-17T15:47:10Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationГорячова О. О. Збереження споживних властивостей плодів яблук під час виробництва натуральних яблучних соків. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 396-403.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9316-
dc.description.abstractРозглянуто можливості використання окремих помологічних сортів яблук для виробництва соків. Наведено результати дослідження змін властивостей яблук під час переробки на соки.uk_UA
dc.description.abstractPossibilities of use separate different grades of apples for manufacture of juice are considered. Results of research of changes of properties of apples are presented at processing on juice.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectяблукаuk_UA
dc.subjectяблучний сікuk_UA
dc.subjectпереробка яблукuk_UA
dc.subjectвластивості яблукuk_UA
dc.titleЗбереження споживних властивостей плодів яблук під час виробництва натуральних яблучних соківuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_63.pdf755.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.