Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9316
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Горячова, О. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-17T15:47:10Z | - |
dc.date.available | 2022-10-17T15:47:10Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Горячова О. О. Збереження споживних властивостей плодів яблук під час виробництва натуральних яблучних соків. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 396-403. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9316 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто можливості використання окремих помологічних сортів яблук для виробництва соків. Наведено результати дослідження змін властивостей яблук під час переробки на соки. | uk_UA |
dc.description.abstract | Possibilities of use separate different grades of apples for manufacture of juice are considered. Results of research of changes of properties of apples are presented at processing on juice. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | яблука | uk_UA |
dc.subject | яблучний сік | uk_UA |
dc.subject | переробка яблук | uk_UA |
dc.subject | властивості яблук | uk_UA |
dc.title | Збереження споживних властивостей плодів яблук під час виробництва натуральних яблучних соків | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_63.pdf | 755.45 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.