Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9316
Title: Збереження споживних властивостей плодів яблук під час виробництва натуральних яблучних соків
Authors: Горячова, О. О.
Keywords: яблука;яблучний сік;переробка яблук;властивості яблук
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Горячова О. О. Збереження споживних властивостей плодів яблук під час виробництва натуральних яблучних соків. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 396-403.
Abstract: Розглянуто можливості використання окремих помологічних сортів яблук для виробництва соків. Наведено результати дослідження змін властивостей яблук під час переробки на соки.
Possibilities of use separate different grades of apples for manufacture of juice are considered. Results of research of changes of properties of apples are presented at processing on juice.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9316
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_63.pdf755.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.