Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9312
Назва: Поживна цінність нових консервів з квасолі
Автори: Жук, В. А.
Баля, Л. В.
Ключові слова: консерви з квасолі;овочеве пюре;поживна цінність
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Жук В. А., Баля Л. В. Поживна цінність нових консервів з квасолі. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 382-389.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто можливості підвищення поживної цінності консервів з квасолі шляхом використання овочевого пюре. Наведено результати проведених досліджень розроблених нами консервів з квасолі порівняно з контролем.
Possibilities of increase of nourishing value of can food are considered from a kidney bean by the use of vegetable puree. The results of the conducted re searches of can food developed by us are resulted from a kidney bean as compared to control.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9312
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (10)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_2_61.pdf714.42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.