Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9312
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЖук, В. А.-
dc.contributor.authorБаля, Л. В.-
dc.date.accessioned2022-10-17T15:26:06Z-
dc.date.available2022-10-17T15:26:06Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationЖук В. А., Баля Л. В. Поживна цінність нових консервів з квасолі. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 382-389.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9312-
dc.description.abstractРозглянуто можливості підвищення поживної цінності консервів з квасолі шляхом використання овочевого пюре. Наведено результати проведених досліджень розроблених нами консервів з квасолі порівняно з контролем.uk_UA
dc.description.abstractPossibilities of increase of nourishing value of can food are considered from a kidney bean by the use of vegetable puree. The results of the conducted re searches of can food developed by us are resulted from a kidney bean as compared to control.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectконсерви з квасоліuk_UA
dc.subjectовочеве пюреuk_UA
dc.subjectпоживна цінністьuk_UA
dc.titleПоживна цінність нових консервів з квасоліuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_61.pdf714.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.