Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9312
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Жук, В. А. | - |
dc.contributor.author | Баля, Л. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-17T15:26:06Z | - |
dc.date.available | 2022-10-17T15:26:06Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Жук В. А., Баля Л. В. Поживна цінність нових консервів з квасолі. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 382-389. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9312 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто можливості підвищення поживної цінності консервів з квасолі шляхом використання овочевого пюре. Наведено результати проведених досліджень розроблених нами консервів з квасолі порівняно з контролем. | uk_UA |
dc.description.abstract | Possibilities of increase of nourishing value of can food are considered from a kidney bean by the use of vegetable puree. The results of the conducted re searches of can food developed by us are resulted from a kidney bean as compared to control. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | консерви з квасолі | uk_UA |
dc.subject | овочеве пюре | uk_UA |
dc.subject | поживна цінність | uk_UA |
dc.title | Поживна цінність нових консервів з квасолі | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_61.pdf | 714.42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.