Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9312
Title: | Поживна цінність нових консервів з квасолі |
Authors: | Жук, В. А. Баля, Л. В. |
Keywords: | консерви з квасолі;овочеве пюре;поживна цінність |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Жук В. А., Баля Л. В. Поживна цінність нових консервів з квасолі. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 382-389. |
Abstract: | Розглянуто можливості підвищення поживної цінності консервів з квасолі шляхом використання овочевого пюре. Наведено результати проведених досліджень розроблених нами консервів з квасолі порівняно з контролем. Possibilities of increase of nourishing value of can food are considered from a kidney bean by the use of vegetable puree. The results of the conducted re searches of can food developed by us are resulted from a kidney bean as compared to control. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9312 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_61.pdf | 714.42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.