Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9312
Title: Поживна цінність нових консервів з квасолі
Authors: Жук, В. А.
Баля, Л. В.
Keywords: консерви з квасолі;овочеве пюре;поживна цінність
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Жук В. А., Баля Л. В. Поживна цінність нових консервів з квасолі. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 382-389.
Abstract: Розглянуто можливості підвищення поживної цінності консервів з квасолі шляхом використання овочевого пюре. Наведено результати проведених досліджень розроблених нами консервів з квасолі порівняно з контролем.
Possibilities of increase of nourishing value of can food are considered from a kidney bean by the use of vegetable puree. The results of the conducted re searches of can food developed by us are resulted from a kidney bean as compared to control.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9312
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_61.pdf714.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.