Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9110
Название: Вплив активації дріжджів на газоутворювальну здатність тіста для виробництва дієтичного хліба зі зниженим вмістом білка
Авторы: Луньова, О. С.
Кучерук, З. І.
Ключевые слова: дріжджі;тісто;дієтичний хліб;знижений вміст білка
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Луньова О. С., Кучерук З. І. Вплив активації дріжджів на газоутворювальну здатність тіста для виробництва дієтичного хліба зі зниженим вмістом білка. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 373-378.
Краткий осмотр (реферат): Дослiджено вплив попередньої активації дріжджів за рахунок додавання цукру або ксантану на газоутворювальну здатність тіста для виробництва дієтичного хліба зі зниженим вмістом білка.
Influence of the preliminary activating of yeasts is investigational due to bringing of sugar or xanthan gum on gas generation ability of dought for the pro duction of dietary bread with low maintenance of protein.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9110
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (10)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_2_59.pdf589.94 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.