Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9105
Назва: Дослідження якості нового кисломолочного продукту функціонального призначення
Автори: Сорокіна, С. В.
Карпенко, З. П.
Полупан, В. В.
Ключові слова: функціональні продукти;сметана;кисломолочні продукти;паста з моркви;домішки пшеничних зародків
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Сорокіна С. В., Карпенко З. П., Полупан В. В. Дослідження якості нового кисломолочного продукту функціонального призначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 354-359.
Короткий огляд (реферат): Наведено результати досліджень з розробки та оцінки якості нового виду сметани з додаванням пасти з моркви та домішок пшеничних зародків. Досліджено вплив даної добавки на термін зберігання розробленого продукту. Доведено доцільність використання рослинних добавок у молочних продуктах з метою підвищення їх біологічної цінності.
Results of researches are resulted on development and an estimation of quality of a new kind of the sour cream made of sour cream with addition of paste from carrots and impurity of wheaten germs. Influence of the given additive for the term of a retentivity of the developed product is investigated. The expediency of use of vegetative additives in dairy products with the purpose of increase of their bio logical value is proved.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9105
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (10)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_2_56.pdf631.79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.