Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9105
Title: | Дослідження якості нового кисломолочного продукту функціонального призначення |
Authors: | Сорокіна, С. В. Карпенко, З. П. Полупан, В. В. |
Keywords: | функціональні продукти;сметана;кисломолочні продукти;паста з моркви;домішки пшеничних зародків |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Сорокіна С. В., Карпенко З. П., Полупан В. В. Дослідження якості нового кисломолочного продукту функціонального призначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 354-359. |
Abstract: | Наведено результати досліджень з розробки та оцінки якості нового виду сметани з додаванням пасти з моркви та домішок пшеничних зародків. Досліджено вплив даної добавки на термін зберігання розробленого продукту. Доведено доцільність використання рослинних добавок у молочних продуктах з метою підвищення їх біологічної цінності. Results of researches are resulted on development and an estimation of quality of a new kind of the sour cream made of sour cream with addition of paste from carrots and impurity of wheaten germs. Influence of the given additive for the term of a retentivity of the developed product is investigated. The expediency of use of vegetative additives in dairy products with the purpose of increase of their bio logical value is proved. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9105 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_56.pdf | 631.79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.