Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2012
Випуск 1 (15)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-3 of 3 (Search time: 0.005 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2012
Оптимізація споживчих властивостей зефіру з використанням бджолиного маточного молочка
Сафонова, О. М.
;
Попова, Т. М.
;
Михайлова, Л. В.
2012
Дослідження впливу поліпшуючих домішок на пружно-еластичні властивості тіста
Сафонова, О. М.
;
Гавриш, Т. В.
2012
Вплив озону на стан вуглеводно-амілазного комплексу борошна
Холодова, О. А.
;
Сафонова, О. М.
Discover
Author
1
Гавриш, Т. В.
1
Михайлова, Л. В.
1
Попова, Т. М.
1
Холодова, О. А.
Subject
1
бджолине маточне молочко
1
борошно
1
еластичність тіста
1
зефір
1
оброблення слабкого пшеничного бо...
1
озон
1
озоно-повітряний суміш
1
поліпшуючі домішки
1
споживчі властивості
1
тісто
.
next >
Date issued
3
2012
Has File(s)
3
true