Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9080
Назва: | Проблеми удосконалення технологічних карт на кулінарну продукцію |
Автори: | Крайнюк, Л. М. Крутовий, Ж. А. Касілова, Л. О. Старчаєнко, О. Т. Манжос, Н. В. |
Ключові слова: | кулінарна продукція;технологічні карти;рецептури |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Крайнюк Л. М., Крутовий Ж. А., Касілова Л. О., Старчаєнко О. Т., Манжос Н. В. Проблеми удосконалення технологічних карт на кулінарну продукцію. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 342-349. |
Короткий огляд (реферат): | Сформульовано принципово новий науково обгрунтований підхід як до створення рецептур з більш досконалими технологічними параметрами, так і до технологічних карт на кулінарну продукцію. The on principle new scientifically grounded going is formulated both near creation of compounding with more perfect technological parameters and to the flowsheets on culinary products. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9080 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (10) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_54.pdf | 758.3 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.