Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9080
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Крайнюк, Л. М. | - |
dc.contributor.author | Крутовий, Ж. А. | - |
dc.contributor.author | Касілова, Л. О. | - |
dc.contributor.author | Старчаєнко, О. Т. | - |
dc.contributor.author | Манжос, Н. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-16T16:44:52Z | - |
dc.date.available | 2022-10-16T16:44:52Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Крайнюк Л. М., Крутовий Ж. А., Касілова Л. О., Старчаєнко О. Т., Манжос Н. В. Проблеми удосконалення технологічних карт на кулінарну продукцію. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 342-349. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9080 | - |
dc.description.abstract | Сформульовано принципово новий науково обгрунтований підхід як до створення рецептур з більш досконалими технологічними параметрами, так і до технологічних карт на кулінарну продукцію. | uk_UA |
dc.description.abstract | The on principle new scientifically grounded going is formulated both near creation of compounding with more perfect technological parameters and to the flowsheets on culinary products. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | кулінарна продукція | uk_UA |
dc.subject | технологічні карти | uk_UA |
dc.subject | рецептури | uk_UA |
dc.title | Проблеми удосконалення технологічних карт на кулінарну продукцію | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (10) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_54.pdf | 758.3 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.