Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9080
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКрайнюк, Л. М.-
dc.contributor.authorКрутовий, Ж. А.-
dc.contributor.authorКасілова, Л. О.-
dc.contributor.authorСтарчаєнко, О. Т.-
dc.contributor.authorМанжос, Н. В.-
dc.date.accessioned2022-10-16T16:44:52Z-
dc.date.available2022-10-16T16:44:52Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationКрайнюк Л. М., Крутовий Ж. А., Касілова Л. О., Старчаєнко О. Т., Манжос Н. В. Проблеми удосконалення технологічних карт на кулінарну продукцію. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 342-349.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9080-
dc.description.abstractСформульовано принципово новий науково обгрунтований підхід як до створення рецептур з більш досконалими технологічними параметрами, так і до технологічних карт на кулінарну продукцію.uk_UA
dc.description.abstractThe on principle new scientifically grounded going is formulated both near creation of compounding with more perfect technological parameters and to the flowsheets on culinary products.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectкулінарна продукціяuk_UA
dc.subjectтехнологічні картиuk_UA
dc.subjectрецептуриuk_UA
dc.titleПроблеми удосконалення технологічних карт на кулінарну продукціюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (10)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_2_54.pdf758.3 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.