Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9077
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДубініна, А. А.-
dc.contributor.authorЛетута, Т. М.-
dc.contributor.authorКузяхметова, А. А.-
dc.date.accessioned2022-10-16T16:35:23Z-
dc.date.available2022-10-16T16:35:23Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationДубініна А. А., Летута Т. М., Кузяхметова А. А. Моніторинг безпечності гібридів перцю солодкого за вмістом нітратів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 338-341.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9077-
dc.description.abstractПроведено аналіз вмісту нітратів у гібридах перцю солодкого, районованих у Харківській області.uk_UA
dc.description.abstractThe analysis of the nitrate of sweet pepper of various hybrids, grown in Kharkiv region is provided by the authors of this article.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectперець солодкийuk_UA
dc.subjectнітратиuk_UA
dc.subjectгібриди перцю солодкогоuk_UA
dc.titleМоніторинг безпечності гібридів перцю солодкого за вмістом нітратівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_53.pdf397.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.