Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9070
Назва: Расчет времени пребывания растворов и изменения технологических показателей в выпарной установке сахарного завода
Автори: Тягун, Г. В.
Штангеев, К. О.
Грищенко, Д. Г.
Ключові слова: випарна установка;цукроза;цукровий завод
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Тягун Г. В., Штангеев К. О., Грищенко Д. Г. Расчет времени пребывания растворов и изменения технологических показателей в выпарной установке сахарного завода. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 318-326.
Короткий огляд (реферат): Проведено варіантні розрахунки з використанням розробленої методики розрахунку часу перебування розчину у випарній установці, визначено величини розкладання цукрози і зміну технологічних параметрів, з i яких слідує, що на абсолютну величину втрат цукрози від термічного розкладання значно впливає величина рН соку.
Variant calculations with the use of the developed method of calculating duration of keeping solution in the evaporating installation are held. The size of sucrose decomposition and changes of technological parameters, which demonstrate sufficient influence of the juice pH on absolute amount of sucrose losses from thermal decay, are determined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9070
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (10)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_2_50.pdf1.2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.