Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9057
Назва: | Дослідження якості концентрованих продуктів із плодово-ягідної та овочевої сировини та розробка технологічних ліній їх виробництва |
Автори: | Черевко, О. І. Маяк, В. І. Постольнік, Д. В. |
Ключові слова: | пастоподібні концентрати (ПКН);цукати;плодово-ягідна сировина;овочева сировина |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Черевко О. І., Маяк В. І., Постольнік Д. В. Дослідження якості концентрованих продуктів із плодово-ягідної та овочевої сировини та розробка технологічних ліній їх виробництва. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 257-262. |
Короткий огляд (реферат): | Розроблено нові способи виробництва пастоподібних концентратів (ПКН) та цукатів із плодово-ягідної та овочевої сировини. Досліджено нові процеси та способи виробництва пастоподібних концентратів та цукатів. The new methods of production of pastes similarity concentrates (PSC) and candied fruits are developed from fruit-berry and vegetable raw material. Probed process and methods of production of a fruit concentrates and candied fruits. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9057 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (10) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_40.pdf | 636.56 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.