Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9057
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЧеревко, О. І.-
dc.contributor.authorМаяк, В. І.-
dc.contributor.authorПостольнік, Д. В.-
dc.date.accessioned2022-10-16T11:09:54Z-
dc.date.available2022-10-16T11:09:54Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationЧеревко О. І., Маяк В. І., Постольнік Д. В. Дослідження якості концентрованих продуктів із плодово-ягідної та овочевої сировини та розробка технологічних ліній їх виробництва. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 257-262.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9057-
dc.description.abstractРозроблено нові способи виробництва пастоподібних концентратів (ПКН) та цукатів із плодово-ягідної та овочевої сировини. Досліджено нові процеси та способи виробництва пастоподібних концентратів та цукатів.uk_UA
dc.description.abstractThe new methods of production of pastes similarity concentrates (PSC) and candied fruits are developed from fruit-berry and vegetable raw material. Probed process and methods of production of a fruit concentrates and candied fruits.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectпастоподібні концентрати (ПКН)uk_UA
dc.subjectцукатиuk_UA
dc.subjectплодово-ягідна сировинаuk_UA
dc.subjectовочева сировинаuk_UA
dc.titleДослідження якості концентрованих продуктів із плодово-ягідної та овочевої сировини та розробка технологічних ліній їх виробництваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (10)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_2_40.pdf636.56 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.