Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9057
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черевко, О. І. | - |
dc.contributor.author | Маяк, В. І. | - |
dc.contributor.author | Постольнік, Д. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-16T11:09:54Z | - |
dc.date.available | 2022-10-16T11:09:54Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Черевко О. І., Маяк В. І., Постольнік Д. В. Дослідження якості концентрованих продуктів із плодово-ягідної та овочевої сировини та розробка технологічних ліній їх виробництва. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 257-262. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9057 | - |
dc.description.abstract | Розроблено нові способи виробництва пастоподібних концентратів (ПКН) та цукатів із плодово-ягідної та овочевої сировини. Досліджено нові процеси та способи виробництва пастоподібних концентратів та цукатів. | uk_UA |
dc.description.abstract | The new methods of production of pastes similarity concentrates (PSC) and candied fruits are developed from fruit-berry and vegetable raw material. Probed process and methods of production of a fruit concentrates and candied fruits. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | пастоподібні концентрати (ПКН) | uk_UA |
dc.subject | цукати | uk_UA |
dc.subject | плодово-ягідна сировина | uk_UA |
dc.subject | овочева сировина | uk_UA |
dc.title | Дослідження якості концентрованих продуктів із плодово-ягідної та овочевої сировини та розробка технологічних ліній їх виробництва | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_40.pdf | 636.56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.