Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9033
Title: Удосконалення процесу концетрування хмелевих екстрактів
Authors: Черевко, О.І.
Кіптела, Л.В.
Загорулько, О.Є.
Постольнік, Д.В.
Keywords: хмелеві екстракти;роторний плівковий апарат
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Черевко О.І., Кіптела Л.В., Загорулько О.Є., Постольнік Д.В. Удосконалення процесу концетрування хмелевих екстрактів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 225-229.
Abstract: Розглянуто переваги роботи роторного плівкового апарата під час концентрування хмелевих екстрактів. Досліджено процес концентрування хмелевих екстрактів у роторному плівковому апараті.
Advantages of work of rotor pellicle vehicle are considered at the concentration of intoxicating extracts. The process of concentration of intoxicating extracts is investigational in a rotor pellicle vehicle.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9033
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_35.pdf493.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.