Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9033
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, О.І.-
dc.contributor.authorКіптела, Л.В.-
dc.contributor.authorЗагорулько, О.Є.-
dc.contributor.authorПостольнік, Д.В.-
dc.date.accessioned2022-10-15T19:19:00Z-
dc.date.available2022-10-15T19:19:00Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationЧеревко О.І., Кіптела Л.В., Загорулько О.Є., Постольнік Д.В. Удосконалення процесу концетрування хмелевих екстрактів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 225-229.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9033-
dc.description.abstractРозглянуто переваги роботи роторного плівкового апарата під час концентрування хмелевих екстрактів. Досліджено процес концентрування хмелевих екстрактів у роторному плівковому апараті.uk_UA
dc.description.abstractAdvantages of work of rotor pellicle vehicle are considered at the concentration of intoxicating extracts. The process of concentration of intoxicating extracts is investigational in a rotor pellicle vehicle.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectхмелеві екстрактиuk_UA
dc.subjectроторний плівковий апаратuk_UA
dc.titleУдосконалення процесу концетрування хмелевих екстрактівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_35.pdf493.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.