Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9033
Назва: | Удосконалення процесу концетрування хмелевих екстрактів |
Автори: | Черевко, О.І. Кіптела, Л.В. Загорулько, О.Є. Постольнік, Д.В. |
Ключові слова: | хмелеві екстракти;роторний плівковий апарат |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Черевко О.І., Кіптела Л.В., Загорулько О.Є., Постольнік Д.В. Удосконалення процесу концетрування хмелевих екстрактів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 225-229. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто переваги роботи роторного плівкового апарата під час концентрування хмелевих екстрактів. Досліджено процес концентрування хмелевих екстрактів у роторному плівковому апараті. Advantages of work of rotor pellicle vehicle are considered at the concentration of intoxicating extracts. The process of concentration of intoxicating extracts is investigational in a rotor pellicle vehicle. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9033 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (10) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_35.pdf | 493.81 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.