Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9033
Назва: Удосконалення процесу концетрування хмелевих екстрактів
Автори: Черевко, О.І.
Кіптела, Л.В.
Загорулько, О.Є.
Постольнік, Д.В.
Ключові слова: хмелеві екстракти;роторний плівковий апарат
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Черевко О.І., Кіптела Л.В., Загорулько О.Є., Постольнік Д.В. Удосконалення процесу концетрування хмелевих екстрактів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 225-229.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто переваги роботи роторного плівкового апарата під час концентрування хмелевих екстрактів. Досліджено процес концентрування хмелевих екстрактів у роторному плівковому апараті.
Advantages of work of rotor pellicle vehicle are considered at the concentration of intoxicating extracts. The process of concentration of intoxicating extracts is investigational in a rotor pellicle vehicle.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9033
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (10)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_2_35.pdf493.81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.