Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9028
Название: Дослідження міжфазних властивостей білків молока в технології отримання молочних десертів
Авторы: Сабадош, Г. О.
Горальчук, А. Б.
Ключевые слова: молочні десерти;білки молока
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Сабадош Г. О., Горальчук А. Б. Дослідження міжфазних властивостей білків молока в технології отримання молочних десертів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 191-198.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено поверхневий натяг та міцність міжфазних адсорбційних шарів, що дають змогу визначити раціональний вміст основних рецептурних компонентів у складі молочних десертів.
Surface tension and strength of adsorbed layers are proved. It gives a possi bility to understand a rate of contain of main raw materials in milk desserts.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9028
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (10)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_2_30.pdf667.48 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.