Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9028
Название: | Дослідження міжфазних властивостей білків молока в технології отримання молочних десертів |
Авторы: | Сабадош, Г. О. Горальчук, А. Б. |
Ключевые слова: | молочні десерти;білки молока |
Дата публикации: | 2009 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Сабадош Г. О., Горальчук А. Б. Дослідження міжфазних властивостей білків молока в технології отримання молочних десертів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 191-198. |
Краткий осмотр (реферат): | Досліджено поверхневий натяг та міцність міжфазних адсорбційних шарів, що дають змогу визначити раціональний вміст основних рецептурних компонентів у складі молочних десертів. Surface tension and strength of adsorbed layers are proved. It gives a possi bility to understand a rate of contain of main raw materials in milk desserts. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9028 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (10) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_30.pdf | 667.48 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.