Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9028
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСабадош, Г. О.-
dc.contributor.authorГоральчук, А. Б.-
dc.date.accessioned2022-10-15T18:30:48Z-
dc.date.available2022-10-15T18:30:48Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationСабадош Г. О., Горальчук А. Б. Дослідження міжфазних властивостей білків молока в технології отримання молочних десертів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 191-198.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9028-
dc.description.abstractДосліджено поверхневий натяг та міцність міжфазних адсорбційних шарів, що дають змогу визначити раціональний вміст основних рецептурних компонентів у складі молочних десертів.uk_UA
dc.description.abstractSurface tension and strength of adsorbed layers are proved. It gives a possi bility to understand a rate of contain of main raw materials in milk desserts.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectмолочні десертиuk_UA
dc.subjectбілки молокаuk_UA
dc.titleДослідження міжфазних властивостей білків молока в технології отримання молочних десертівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_30.pdf667.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.