Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9028
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сабадош, Г. О. | - |
dc.contributor.author | Горальчук, А. Б. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-15T18:30:48Z | - |
dc.date.available | 2022-10-15T18:30:48Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Сабадош Г. О., Горальчук А. Б. Дослідження міжфазних властивостей білків молока в технології отримання молочних десертів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 191-198. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9028 | - |
dc.description.abstract | Досліджено поверхневий натяг та міцність міжфазних адсорбційних шарів, що дають змогу визначити раціональний вміст основних рецептурних компонентів у складі молочних десертів. | uk_UA |
dc.description.abstract | Surface tension and strength of adsorbed layers are proved. It gives a possi bility to understand a rate of contain of main raw materials in milk desserts. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | молочні десерти | uk_UA |
dc.subject | білки молока | uk_UA |
dc.title | Дослідження міжфазних властивостей білків молока в технології отримання молочних десертів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_30.pdf | 667.48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.