Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9026
Название: | Дослідження загального хімічного складу та харчової цінності закусок емульсійного типу на основі квасолі |
Авторы: | Ільчакова, Ж. О. |
Ключевые слова: | квасоля;закуски емульсійного типу |
Дата публикации: | 2009 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Ільчакова Ж. О. Дослідження загального хімічного складу та харчової цінності закусок емульсійного типу на основі квасолі. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 177-184. |
Краткий осмотр (реферат): | Наведено результати дослідження загального хімічного складу та харчової цінності закусок емульсійного типу на основі квасолі, доведено високу харчову та біологічну цінність нової продукції. Results of researches of general chemical composition and nutritive value of bean d'oeuvres are produced, the high food and biological value of new products is well-proven. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9026 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (10) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_28.pdf | 705.58 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.