Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9026
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ільчакова, Ж. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-15T17:12:08Z | - |
dc.date.available | 2022-10-15T17:12:08Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Ільчакова Ж. О. Дослідження загального хімічного складу та харчової цінності закусок емульсійного типу на основі квасолі. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 177-184. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9026 | - |
dc.description.abstract | Наведено результати дослідження загального хімічного складу та харчової цінності закусок емульсійного типу на основі квасолі, доведено високу харчову та біологічну цінність нової продукції. | uk_UA |
dc.description.abstract | Results of researches of general chemical composition and nutritive value of bean d'oeuvres are produced, the high food and biological value of new products is well-proven. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | квасоля | uk_UA |
dc.subject | закуски емульсійного типу | uk_UA |
dc.title | Дослідження загального хімічного складу та харчової цінності закусок емульсійного типу на основі квасолі | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_28.pdf | 705.58 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.