Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9026
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІльчакова, Ж. О.-
dc.date.accessioned2022-10-15T17:12:08Z-
dc.date.available2022-10-15T17:12:08Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationІльчакова Ж. О. Дослідження загального хімічного складу та харчової цінності закусок емульсійного типу на основі квасолі. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 177-184.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9026-
dc.description.abstractНаведено результати дослідження загального хімічного складу та харчової цінності закусок емульсійного типу на основі квасолі, доведено високу харчову та біологічну цінність нової продукції.uk_UA
dc.description.abstractResults of researches of general chemical composition and nutritive value of bean d'oeuvres are produced, the high food and biological value of new products is well-proven.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectквасоляuk_UA
dc.subjectзакуски емульсійного типуuk_UA
dc.titleДослідження загального хімічного складу та харчової цінності закусок емульсійного типу на основі квасоліuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_28.pdf705.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.