Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9024
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorИскендеров, И. В.-
dc.date.accessioned2022-10-15T16:57:43Z-
dc.date.available2022-10-15T16:57:43Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationИскендеров И. В. Пути использования мелассы в сахарной промышленности. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 166-169.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9024-
dc.description.abstractРозглянуто способи використання меляса в цукровій промисловості. Запропоновано новий метод розділення меляса на певні фракції.uk_UA
dc.description.abstractThe methods of using molasses in sugar industry are considered. A new way of molasses division to definite fractions is suggested.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectмелясаuk_UA
dc.subjectцукрова промисловістьuk_UA
dc.titleПути использования мелассы в сахарной промышленностиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_26.pdf399.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.