Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9024
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Искендеров, И. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-15T16:57:43Z | - |
dc.date.available | 2022-10-15T16:57:43Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Искендеров И. В. Пути использования мелассы в сахарной промышленности. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 166-169. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9024 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто способи використання меляса в цукровій промисловості. Запропоновано новий метод розділення меляса на певні фракції. | uk_UA |
dc.description.abstract | The methods of using molasses in sugar industry are considered. A new way of molasses division to definite fractions is suggested. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | меляса | uk_UA |
dc.subject | цукрова промисловість | uk_UA |
dc.title | Пути использования мелассы в сахарной промышленности | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_26.pdf | 399.64 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.