Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9021
Назва: | Можливості використання натуральної рослинної сировини в технології функціональних напоїв |
Автори: | Юрченко, С. Л. Колеснікова, М. Б. |
Ключові слова: | пряно-ароматична рослинна сировина (ПАРС);напої;функціональні продукти |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Юрченко С. Л., Колеснікова М. Б. Можливості використання натуральної рослинної сировини в технології функціональних напоїв. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 152-158. |
Короткий огляд (реферат): | Установлено доцільність використання пряно-ароматичної рослинної сировини (ПАРС) в технології напоїв. Визначено раціональні співвідношення ПАРС та розроблено проекти рецептур напоїв з їх використанням. Expedience of the use is set spicily-aromatic raw material (SARM) in tech nology of drinks. Rational correlations of SARM are certain and the projects of compounding of drinks are developed with their use. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9021 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (10) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_24.pdf | 588.66 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.