Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9021
Назва: Можливості використання натуральної рослинної сировини в технології функціональних напоїв
Автори: Юрченко, С. Л.
Колеснікова, М. Б.
Ключові слова: пряно-ароматична рослинна сировина (ПАРС);напої;функціональні продукти
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Юрченко С. Л., Колеснікова М. Б. Можливості використання натуральної рослинної сировини в технології функціональних напоїв. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 152-158.
Короткий огляд (реферат): Установлено доцільність використання пряно-ароматичної рослинної сировини (ПАРС) в технології напоїв. Визначено раціональні співвідношення ПАРС та розроблено проекти рецептур напоїв з їх використанням.
Expedience of the use is set spicily-aromatic raw material (SARM) in tech nology of drinks. Rational correlations of SARM are certain and the projects of compounding of drinks are developed with their use.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9021
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (10)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_2_24.pdf588.66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.