Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9021
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЮрченко, С. Л.-
dc.contributor.authorКолеснікова, М. Б.-
dc.date.accessioned2022-10-15T16:43:49Z-
dc.date.available2022-10-15T16:43:49Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationЮрченко С. Л., Колеснікова М. Б. Можливості використання натуральної рослинної сировини в технології функціональних напоїв. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 152-158.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9021-
dc.description.abstractУстановлено доцільність використання пряно-ароматичної рослинної сировини (ПАРС) в технології напоїв. Визначено раціональні співвідношення ПАРС та розроблено проекти рецептур напоїв з їх використанням.uk_UA
dc.description.abstractExpedience of the use is set spicily-aromatic raw material (SARM) in tech nology of drinks. Rational correlations of SARM are certain and the projects of compounding of drinks are developed with their use.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectпряно-ароматична рослинна сировина (ПАРС)uk_UA
dc.subjectнапоїuk_UA
dc.subjectфункціональні продуктиuk_UA
dc.titleМожливості використання натуральної рослинної сировини в технології функціональних напоївuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (10)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_2_24.pdf588.66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.