Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9021
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Юрченко, С. Л. | - |
dc.contributor.author | Колеснікова, М. Б. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-15T16:43:49Z | - |
dc.date.available | 2022-10-15T16:43:49Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Юрченко С. Л., Колеснікова М. Б. Можливості використання натуральної рослинної сировини в технології функціональних напоїв. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 152-158. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9021 | - |
dc.description.abstract | Установлено доцільність використання пряно-ароматичної рослинної сировини (ПАРС) в технології напоїв. Визначено раціональні співвідношення ПАРС та розроблено проекти рецептур напоїв з їх використанням. | uk_UA |
dc.description.abstract | Expedience of the use is set spicily-aromatic raw material (SARM) in tech nology of drinks. Rational correlations of SARM are certain and the projects of compounding of drinks are developed with their use. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | пряно-ароматична рослинна сировина (ПАРС) | uk_UA |
dc.subject | напої | uk_UA |
dc.subject | функціональні продукти | uk_UA |
dc.title | Можливості використання натуральної рослинної сировини в технології функціональних напоїв | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_24.pdf | 588.66 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.