Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9004
Назва: Вивчення реологічних властивостей начинок на основі фруктового пюре для борошняних кондитерських виробів антианемічної спрямованості
Автори: Євлаш, В. В.
Чуйко, Л. О.
Акмен, В. А.
Ключові слова: начинки на основі фруктового пюре;дієтична добавка "Гемовiтал";топінамбур;дріжджове тісто;борошняні кондитерські вироби;антианемічні продукти
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Євлаш В. В., Чуйко Л. О., Акмен В. А. Вивчення реологічних властивостей начинок на основі фруктового пюре для борошняних кондитерських виробів антианемічної спрямованості. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 120-127.
Короткий огляд (реферат): Вивчено реологічні властивостi начинок на основі фруктового пюре, за умови внесення в них порошків дієтичної добавки "Гемовiтал" та топінамбура з метою формування структури і надання антианемічних властивостей. Визначено оптимальну кількість дієтичної добавки "Гемовітал" i порошку топінамбура для введення у продукт. Доказано наявність тиксотропних властивостей у нових начинках, що є позитивним при введенні їх у вироби з дріжджового тіста.
Work is devoted to the study of reology properties of fillings on the basis of fruit-jam at bringing in them of powders of dietary addition of «Gemovital»> and topinambur with the purpose of forming of structure and giving of antinomian prop erties. The optimum amount of powder of topinambur and dietary addition of «Gemovital» is certain for introduction to the product. The presence of thyrotrophic properties is well-proven in the new fillings, that is positive at introduction them in wares from a yeasts test.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9004
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (10)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_2_20.pdf780.39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.