Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9004
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЄвлаш, В. В.-
dc.contributor.authorЧуйко, Л. О.-
dc.contributor.authorАкмен, В. А.-
dc.date.accessioned2022-10-15T15:28:09Z-
dc.date.available2022-10-15T15:28:09Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationЄвлаш В. В., Чуйко Л. О., Акмен В. А. Вивчення реологічних властивостей начинок на основі фруктового пюре для борошняних кондитерських виробів антианемічної спрямованості. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 120-127.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9004-
dc.description.abstractВивчено реологічні властивостi начинок на основі фруктового пюре, за умови внесення в них порошків дієтичної добавки "Гемовiтал" та топінамбура з метою формування структури і надання антианемічних властивостей. Визначено оптимальну кількість дієтичної добавки "Гемовітал" i порошку топінамбура для введення у продукт. Доказано наявність тиксотропних властивостей у нових начинках, що є позитивним при введенні їх у вироби з дріжджового тіста.uk_UA
dc.description.abstractWork is devoted to the study of reology properties of fillings on the basis of fruit-jam at bringing in them of powders of dietary addition of «Gemovital»> and topinambur with the purpose of forming of structure and giving of antinomian prop erties. The optimum amount of powder of topinambur and dietary addition of «Gemovital» is certain for introduction to the product. The presence of thyrotrophic properties is well-proven in the new fillings, that is positive at introduction them in wares from a yeasts test.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectначинки на основі фруктового пюреuk_UA
dc.subjectдієтична добавка "Гемовiтал"uk_UA
dc.subjectтопінамбурuk_UA
dc.subjectдріжджове тістоuk_UA
dc.subjectборошняні кондитерські виробиuk_UA
dc.subjectантианемічні продуктиuk_UA
dc.titleВивчення реологічних властивостей начинок на основі фруктового пюре для борошняних кондитерських виробів антианемічної спрямованостіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_20.pdf780.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.