Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8990
Название: Сучасні технології заморожування м’ясних напівфабрикатів
Авторы: Янчева, М. О.
Яковлева, Ю. В.
Ключевые слова: м'ясні напівфабрикати;заморожування м'яса;м'ясопродукти;низькі температури
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Янчева М. О., Яковлева Ю. В. Сучасні технології заморожування м’ясних напівфабрикатів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 96-103.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто питання впливу низьких температур на м'ясні напівфабрикати. Надано характеристики способів та режимів заморожування м'яса та м'ясопродуктів, наведено їх класифікацію.
The problems of low temperatures influence on meat semi-products were examined/ Features of means and conditions of frozen meats and meat products were shown, the classification was given.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8990
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (10)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_2_16.pdf799.72 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.