Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8990
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯнчева, М. О.-
dc.contributor.authorЯковлева, Ю. В.-
dc.date.accessioned2022-10-15T14:26:25Z-
dc.date.available2022-10-15T14:26:25Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationЯнчева М. О., Яковлева Ю. В. Сучасні технології заморожування м’ясних напівфабрикатів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 96-103.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8990-
dc.description.abstractРозглянуто питання впливу низьких температур на м'ясні напівфабрикати. Надано характеристики способів та режимів заморожування м'яса та м'ясопродуктів, наведено їх класифікацію.uk_UA
dc.description.abstractThe problems of low temperatures influence on meat semi-products were examined/ Features of means and conditions of frozen meats and meat products were shown, the classification was given.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectм'ясні напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectзаморожування м'ясаuk_UA
dc.subjectм'ясопродуктиuk_UA
dc.subjectнизькі температуриuk_UA
dc.titleСучасні технології заморожування м’ясних напівфабрикатівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_16.pdf799.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.