Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8990
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Янчева, М. О. | - |
dc.contributor.author | Яковлева, Ю. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-15T14:26:25Z | - |
dc.date.available | 2022-10-15T14:26:25Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Янчева М. О., Яковлева Ю. В. Сучасні технології заморожування м’ясних напівфабрикатів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 96-103. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8990 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто питання впливу низьких температур на м'ясні напівфабрикати. Надано характеристики способів та режимів заморожування м'яса та м'ясопродуктів, наведено їх класифікацію. | uk_UA |
dc.description.abstract | The problems of low temperatures influence on meat semi-products were examined/ Features of means and conditions of frozen meats and meat products were shown, the classification was given. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | м'ясні напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | заморожування м'яса | uk_UA |
dc.subject | м'ясопродукти | uk_UA |
dc.subject | низькі температури | uk_UA |
dc.title | Сучасні технології заморожування м’ясних напівфабрикатів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_16.pdf | 799.72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.